top of page

Tomorrow Is Always New Group

Public·12 members

Gerth Sniper
Gerth Sniper

Пам’ятаю, як минулого літа я шукала сукню на бретельках для прогулянок у спеку, і це виявилося складніше, ніж я думала. Хотілося знайти щось легке, але при цьому не надто прозоре й зручне для щоденного носіння. В мене чутлива шкіра, тому важливо, щоб тканина не дратувала. Також хочеться, щоб сукня добре сиділа і не спадала з плечей. Хто-небудь стикався з подібною проблемою? Яку модель або матеріал ви б порадили для спекотного літа? Як обрати найзручнішу сукню на бретельках, яка підійде для прогулянок чи навіть роботи в офісі?

3 Views

Я розумію, про що ви говорите. Вибір костюма часто стає цілим випробуванням. Можу вам порекомендувати звернути увагу на костюми 25 Union, у них великий вибір і гарні фасони. Наразі дуже актуальні оверсайз жакети та прямі широкі брюки, це створює сучасний і водночас невимушений образ. Також модними залишаються костюми-трійки з жилетками, які додають елегантності та виглядають дуже витончено. Якщо ви шукаєте щось для літа, то краще обирати лляні або бавовняні моделі, вони легкі та комфортні.

Members

• machinyc
  • Sonu Pawar
    Sonu Pawar
  • ben bemer
    ben bemer
  • th bes
    th bes
  • crazy thief322
    crazy thief322
bottom of page